Sky Is The Limit neem een belang in Wolf Coding (nu Rocket Code)

Rocket Code
04/01/2021

Investeringsmaatschappij Sky Is The Limit heeft in januari 2021 een belang genomen in Wolf Coding. Hiermee breidt The Sky is The Limit haar dienstenpakket uit met het aanbieden van extra technische ondersteuning aan bedrijven in haar investeringsportfolio.

Ramon Casander, directeur van The Sky Is The Limit: “Onze wens om bedrijven waar wij in investeren de kans te geven om versneld te kunnen groeien, is met de toevoeging van de technische support van Wolf Coding gerealiseerd.”

Wolf Coding is een online ontwikkelbedrijf met als specialisme het bouwen van MVP’s. “De kracht van Wolf Coding ligt in het zo simpel en onderhoudsvriendelijk mogelijk neerzetten van technische systemen op basis van serverless technieken”, aldus Remco de Nooijer, managing director van Wolf Coding. “We zijn zeer verheugd over deze samenwerking. We zien The Sky is The Limit als een betrouwbare partner. We verwachten door onze krachten te bundelen gezamenlijk bedrijven uit het investeringsportfolio een flinke boost te kunnen geven”.  

© 2024 Sky is the limit | [email protected]