Sky Is The Limit stapt in bij het snelgroeiende Wallgroup

Wallgroup
01/07/2021

Zeewolde, 01-07-2021 – Wallgroup, in Nederland bekend van webwinkel Fotobehang.com, is een moderne producent van op maat gemaakte wanddecoratie. De kracht van Wallgroup zit in het koppelen van online en offline door middel van geautomatiseerde processen en workflows.

“Wallgroup is opgericht in 2018 door twee online ondernemers, en is de afgelopen jaren op eigen kracht hard gegroeid. Sinds begin 2020 zijn we ook buiten Nederland actief, namelijk in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland”, aldus Sjoerd Alofs, oprichter en algemeen directeur. Sky Is The Limit geeft Wallgroup de mogelijkheid om de aankomende jaren sneller te kunnen opschalen in het buitenland en het machinepark te vergroten. Met een creatief team van twintig collega’s, en de kennis die Sky Is The Limit met zich meebrengt, is Wallgroup er van overtuigd de volgende stappen te kunnen maken.

Ramon Casander, directeur van Sky Is The Limit: “Ik ben erg onder de indruk van de groei die Wallgroup in een zeer korte tijd heeft doorgemaakt. Goed ondernemerschap, gedrevenheid, focus op automatisering en internationale schaalbaarheid zijn cruciaal geweest voor dit succes. Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Sjoerd en zijn team om de groei van Wallgroup nog verder te versnellen.”

© 2024 Sky is the limit | [email protected]