Social Blue in Hoorn neem Gronings bedrijf Netofex over

Netofex
13/02/2020

Social Blue heeft 100% van de aandelen van Netofex overgenomen. Netofex is een leadgeneratiebureau gespecialiseerd in native en display advertising. Het bedrijf zal volledig geïntegreerd worden in Social Blue, maar de werknemers zullen blijven werken vanuit hun huidige kantoor in Groningen. Het hoofdkantoor van Social Blue blijft in Hoorn. Met deze acquisitie groeit Social Blue naar 130 medewerkers wereldwijd.

Onze ambitie is om in 2025 marktleider te zijn in leadgeneratie. Sinds 2013, toen Tim Roemer en Ramon Casander Social Blue oprichtte, hebben we gebouwd aan het grootste Facebook lead generatie kantoor ter wereld. We hebben kantoren geopend in Canada, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Australië en Singapore. In January zullen we kantoren in Mexico en Zweden openen om klanten in Centraal en Zuid Amerika en Scandinavië te bedienen. Tegelijkertijd kijken we verder dan Facebook. Met de acquisitie van Netofex kunnen we native en display advertising toevoegen als kanalen om leads te genereren voor onze partners.

“De acquisitie van Netofex sluit perfect aan bij onze ambitie om door te groeien tot de wereldwijde leider in leadgeneratie,” vertelt Tim Roemer. “Het stelt ons in staat om onze klanten nieuwe kanalen aan te bieden naast Facebook, Instagram en Messenger, en tegelijkertijd kunnen we bedrijven in andere sectoren helpen. Netofex werkt volgens dezelfde filosofie als Social Blue. Net als wij, rekenen ze geen maandelijkse kosten of kosten voor de opzet van de campagne, maar alleen een vaste prijs per lead of contactmoment met een potentiële klant. We kunnen niet wachten om de nieuwe kanalen uit te rollen naar onze sales teams.”

“Door te integreren in Social Blue kan ons team verder ontwikkelen en groeien, en worden we onderdeel van een bedrijf met een sterke internationale positie,” vertelt Gertjan Koops van ’t Jagt, managing Director van Netofex. “We kijken er naar uit onderdeel van Social Blue te worden en samen te werken om het grootste leadgeneratiebureau ter wereld te worden.” 

© 2024 Sky is the limit | [email protected]