Uitbreiding productie Wallgroup

12/09/2022

Zeewolde, 13-09-2022 – Vorig jaar heeft Sky Is The Limit Investments een belang genomen in Wallgroup. Wat is de stand van zaken?

Er is door het team van Wallgroup hard gewerkt aan het neerzetten van een schaalbaar en stabiel fundament. Zo is er een aantal premium domeinen toegevoegd aan het netwerk om zo internationaal uit te kunnen breiden. Mede dankzij deze domeinen kan Wallgroup consumenten, in grote delen van Europa en Amerika (!), voorzien van op maat gemaakt behang. Naast de uitbreiding van het netwerk zijn er ook een aantal webshops overgenomen waaronder fotobehang.nl en het merk Artistic Lab. Om deze overnames goed te kunnen integreren zijn er de noodzakelijke investeringen gedaan in zowel het online als het offline platform.

Om aan de om aan de enorme groeiverwachting te kunnen voldoen is er begin 2022 gestart met het bouwen van een nieuwe productiehal: geheel volgens de nieuwste bouw- en milieunormen. Afgelopen juni is de bouw afgerond en zijn er nieuwe printers en snijmachines aangeschaft. In de nieuwe productiefaciliteit zal er ook worden begonnen met het produceren van andere producten, waarmee iedere muur geheel naar eigen stijl en smaak kan worden aangekleed. We verwachten dat we de komende 2 jaren vooruit kunnen met de nieuwe productiefaciliteit. Echter, de plannen voor de volgende uitbreiding liggen al klaar!

“Mede dankzij de ondersteuning van Sky Is The Limit hebben wij sneller kunnen doorontwikkelen en hebben wij dit jaar een fantastische basis neergezet voor onze toekomst”, aldus Sjoerd Alofs. “De samenwerking met Sky Is The Limit loopt erg voorspoedig en wij kijken uit naar de groei die wij aankomende jaren gaan meemaken.”

Ramon Casander: “Onze visie is het afgelopen jaar hetzelfde gebleven. We focussen op groei, automatisering en internationale schaalbaarheid. De gemaakte keuzes hierin door Wallgroup zijn de juiste geweest. Wallgroup groeit harder dan verwacht en met de uitbreiding van het productportfolio zal het alleen maar harder gaan. Ik ben zeer blij en trots op het team van Wallgroup en hun tomeloze inzet. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet”

© 2024 Sky is the limit | [email protected]